Home
Vlieland
Onze huizen
Actueel
Beschikbaarheid en prijzen
Reserveren
Naar Vlieland
Links
Contact
Gastenboek

 

 

Vlieland

Vlieland is één van de vijf Nederlandse Waddeneilanden en kenmerkt zich met name door het uitgesproken rustige karakter. Dit is het eiland van rust, ruimte en een schitterende natuur.

Het eiland is ca. 20 km lang en beschikt over uitstekende fietspaden, die u door een zeer afwisselend landschap leiden. Het landschap bestaat uit duingebied, strand en relatief veel bos. Het eiland heeft één pitoresk dorp met gezellige winkeltjes en restaurants, veelal gevestigd in schitterende monumentale panden.

Om naar Vlieland te komen, neemt u de boot vanaf Harlingen. De bootreis - al een belevenis op zich - voert u niet alleen over de Waddenzee maar tevens over de Noordzee. Vlieland is hierin uniek.

Eenmaal op het eiland gearriveerd, zult u aangenaam verrast zijn door de ruimte, rust, de schone lucht en het gebrek aan jachtig autoverkeer. Vlieland is autoluw, d.w.z. dat uw auto niet mee mag naar het eiland. Daarom is vervoer van bagage en personen op het eiland goed geregeld.

Nieuwsgierig geworden? Klik op onderstaande links zodat u zich compleet kunt laten informeren over wat het eiland te bieden heeft.

www.vlieland.net
www.vlieland-info.nl